Allt om Brf-lösenordet

Brf-lösenordet är ett lösenord som gör det möjligt för föreningens medlemmar att registrera sig själva som medlemmar på föreningens hemsida. När föreningens medlemmar ska registrera sig på hemsidan kommer de att behöva ange Brf-lösenordet i registreringsformuläret.

Syftet med detta är att inte vem som helst ska kunna få tillgång till föreningens hemsida, därför är det upp till styrelsen att informera sina medlemmar om vad lösenordet är.

För att se/ändra brf-lösenordet:

1. Gå till admin -> inställningar.
  2. Nuvarande brf-lösenord står i fältet Brf-lösenord. För att ändra: skriv in önskat lösenord i fältet för Brf-lösenord.
  3. Spara.