Skapa ärende

En medlem som vill skapa ett nytt ärende kan göra det antingen genom att klicka på ärendelådans namn under rubriken Ärenden i menyn till vänster på föreningens hemsida eller gå via Mina sidor->Mina ärenden och skapa ett nytt ärende där.

Gäster, det vill säga personer som inte har inloggning till föreningens hemsida kan skapa gästärenden (externa ärenden). En person kan skapa max ett gästärende per 30 dagar. Det är för att förhindra spam och annat missbruk av ärendehanteringssystemet.

För att en gäst ska kunna skapa ett gästärende i en ärendelåda så måste styrelsen ha kryssat i Tillåt externa frågor för den aktuella ärendelådan.