Redigera en anslagstavla?

Om du vill ändra namnet på en anslagstavla, texten under rubriken som beskriver anslagstavlan eller någon annan inställning på anslagstavlan gör du så här:

1. Gå till Anslagstavla -> klicka på den anslagstavla som ska redigeras.
  2. Klicka på kugghjuls-symbolen som finns i anslagstavlans övre högra hörn.
  3. Gör önskade ändringar och klicka på spara.

Om du vill ändra eller ta bort ett inlägg på anslagtavlan så går du in på anslagstavlan och klickar på länken Ändra | Radera som finns i det övre högra hörnet vid varje inlägg på anslagstavla. Länken är bara synlig för den som skrivit inlägget eller som minst är moderator för anslagstavlan.