Kan jag lägga till en bild eller fil på anslagstavlan?

Ja, det går att bifoga upp till tre bilder eller filer på anslagstavlan. Bilderna kan vara JPEG-format och filerna kan vara Word-, Excel- eller PDF-filer. De enskilda filerna kan max vara 2 MB stora.

För att bifoga filer går du till den anslagstavla du vill skriva på > klicka på rubrikfältet och fyll i rubrik och meddelandefältet > klicka på den gröna rutan med texten Lägg till en fil > välj fil > välj ut önskad fil eller bild från din dator > skapa anslag.