Lägga till en bild eller fil på en anslagstavla?

Det går att bifoga upp till tre bilder eller filer på anslagstavlan. Bilderna kan vara JPEG-format och filerna kan vara Word-, Excel- eller PDF-filer. De enskilda filerna kan max vara 2 MB stora vardera.

För att bifoga filer går du till den anslagstavla du vill skriva på. Anslagstavlorna hittar du i menyn till vänster. Klicka på knappen Nytt meddelande för att öppna formuläret. Knappen ser ut så här:

Då öppnas formuläret och du kan fylla i ditt meddelande. Klicka sedan på knappen "Lägg till en fil" [1]. Då skapas en "uppladdningsknapp" [2] som du kan använda för att ladda upp filer (bilder eller dokument) som ska vara med i meddelandet. Klicka på den och ladda upp din bild. Sedan klickar du på knappen "Skapa anslag" [3] för att skapa meddelandet och det skickas då automatiskt ut till de som kan läsa anslagstavlan.