Behörigheter för delade resurser

En delad resurs behåller de behörighetsinställningarna den har i sin ursprungliga förening. Det vill säga om en anslagstavla har läsbehörighet "Medlem" och skrivbehörighet "Styrelse" så kan medlemmar i den mottagande föreningen läsa innehållet och de kommer få notifieringar om nytt innehåll och styrelsen i den mottagande föreningen kommer att kunna skriva meddelanden.

En viktig skillnad är att webmaster och styrelse i den mottagande föreningen kan inte redigera inställningar för resursen eller radera den. Det kan bara administratörer (dvs webmaster och styrelse) i den förening som äger resursen göra,

Det webmaster eller styrelsen kan göra om de inte vill ha kvar de delade resurserna är att gå in på Admin->Delade resurser och klicka på Pausa delning eller Radera vid respektive resurs i panelen "Andra föreningars delade resurser".