Jag ser inte Grannskapet i menyn

Om du inte hittar menyn Grannskap i menyn till vänster på sidan kan de bero på några olika saker.

För det första så är Grannskapet i ett första skede bara tillgängligt för styrelsemedlemmar i en förening, Om du inte är markerad som styrelsemedlem (eller webmaster) i medlemslistan i er förening så syns inte menyn. Om du är styrelsemedlem och har minst behörigheten Styrelse kan du gå in på sidan Admin->Medlemmar och klicka fram din egen profil. Ta upp den i redigeringsläge och spara den en extra gång. Då kontrolleras behörigheterna en gång till och dina behörigheter för Grannskapet uppdateras.

För det andra så kommer man inte i Grannskapet om föreningen inte har valt att publicera sin hemsida. Välj då att publicera er hemsida för att kunna gå in i Grannskapet.

För det tredje så kan man som medlem helt avaktivera medlemsskap i grannskapet genom att gå in på Mina sidor->Mina uppgifter och där kryssa i (eller ur) kryssrutan för att aktivera Grannskapet. Om grannskapet inte är aktiverat för ditt konto så visas inte menyn.