Gå ur grannskapet

Om du inte vill vara med i Grannskapet kan du enkelt gå ur det. Gå via menyn till vänster till Mina sidor->Mina uppgifter. Där finns det en kryssruta för att "Aktivera grannskap". Kryssa ur rutan och kom ihåg att trycka på knappen "Spara" längst ned på sidan. för att gå ur Grannskapet

När du går ur grannskapet så kommer Grannskapsmenyn till vänster försvinna, du kommer inte kunna gå in i forumen och se vad som skrivs där och du kommer inte längre få några aviseringar om vad som händer i grannskapet.