Stänga av eller begränsa kommentarer på anslagstavlan

Ibland kan det vara bra att kunna stänga av kommentarer på en anslagstavla, exempelvis på en anslagstavla avsedd för information från styrelsen.

På sidan för anslagstavlans inställningar kan administratören ange en behörighetsnivå för att kunna kommentera på den specifika anslagstavlan. På det viset kan styrelsen fortfarande kommentera inlägg medan hyresgäster och medlemmar inte kan kommentera. Då kan styrelsen komplettera informationen på anslagstavlan om det behövs.

Gå till Admin->Anslagstavlor. Klicka på pennan vid den anslagstavla du vill redigera. Ange sedan behörighetsnivå för att kunna kommentera på anslagstavlan.