Bifoga en bild till sida?

Observera att det går bara att lägga till bilder till en sida efter att sidan är sparad minst en gång. Så börja med att skapa en ny sida och spara den.

Har du redan laddat upp bilder i bildbanken går det att välja en bild till sidan genom att klicka på välj bilder ur bildbanken för att lägga till önskad bild.

För bild från bildbanken:

1. Gå till Föreningen > klicka på den sida där bilden ska laddas upp > klicka på pennan i det övre högra hörnet för att komma till sidans redigeringsläge.
  2. Klicka på välj bilder ur bildbanken.
  3. Spara.

För snabbuppladning:

1. Efter att sidan är sparad minst en gång, scrolla längst ner när du är i sidans redigeringsläge till snabbuppladdningsformuläret
  2. Klicka på välj fil för att ladda upp önskad bildfil till sidan.
  3. Spara.

OBS! Bilden får inte vara större än 2MB.

Bilden kommer att hamna i högerspalten på sidan som bilden laddats upp till.