Vad händer med mina personuppgifter?

Vi på Egrannar är måna om din personliga integritet. Genom att skapa ett konto på Egrannar.se godkänner du att dina uppgifter sparas i vårt register som följer dataskyddslagen GDPR.

Egrannar.se och Cityblock Development AB, som står för tjänsten Egrannar, kan genom tredje part använda lagrad information för att informera om relevanta funktioner och tjänster, eller i syfte att utveckla Egrannar.se.

Observera att vi inte kommer att sälja eller på annat sätt distribuerar dina uppgifter vidare till någon tredje part utanför Cityblock Development AB i marknadsföringssyfte.

Här finns våra användarvillkor i sin helhet: https://egrannar.se/aboutcookies.php