Skapa inlägg och bifoga filer

För att skapa ett nytt inlägg går du först till det forum som du vill skapa inlägget i. Klicka sedan på knappen "Nytt inlägg" uppe till höger på sidan. Då fälls ett forumlär ut där du kan skapa ett nytt inlägg i forumet. Om du vill lägga in bilder eller dokument i inlägget klickar du på "gemet" till vänster om knappen "Skicka" i forumläret. Då kan du bifoga en eller flera filer till ditt inlägg. Bifogade filer får max vara 2 MB stora.