Följa av och avfölja ett forum

Om du väljer att följa ett forum så kommer du få notifieringar om alla meddelanden som skrivs i det forumet för ditt grannskap.Om du väljer att avfölja forumet så kommer du inte att få några notifieringar om meddelanden i forumet, men du kan fortfarande gå in på sidan och se meddelanden och skriva kommentarer.

För att följa eller avfölja ett forum går du till det specifika forumet och klickar på menyn som visas som tre punkter ... Klicka på den och välj sedan att följa eller avfölja

orumet.