Så här fungerar Egrannar

En kort video som ger en kort introduktion till Egrannar och visar hur de fyra viktigaste funktionerna fungerar.

Tidslinje
00:00 Introduktion
00:53 Hur en hemsida för en BRF kan se ut och hur man loggar in.
01:48 Hur ser det ut när man är inloggad och var administrationsmenyn finns.
02:08 Textsidor: Sidor med bilder och bilagor, hur man ser att en sida är lösenordsskyddad samt hur man redigerar och ändrar texter eller inställningar för en sida.
03:38 Mina sidor: Medlemmarnas egna sidor och hur fungerar medlemsregistret.
04:12 Bokning: Så fungerar bokningssystemet så ändrar man inställningarna för tvättstugan eller annat bokningsobjekt.

06:50 Anslagstavlor. Vad de är, hur de fungerar och hur man ändrar inställningarna för dem.