Kan jag vara medlem i flera olika föreningar

En medlem kan vara med i flera olika föreningar på Egrannar. Medlemmen det gäller måste själv lägga till de extra föreningarna till sitt konto med hjälp av dessa föreningars brf-lösenord.

Medlemmen gör så här:

1. Medlemmen loggar in som vanligt på Egrannar
  2. Medlemmen går sedan till den förening han eller hon vill lägga till
  3. Klickar på Medlem->Registrera dig i vänstra menyn
  4. Då kommer personen till en sida där denne anger brf-lösenordet för den nya föreningen
  5. Klicka på Skapa Användare

Brf-lösenordet behöver medlemmen få från en administratör i den nya föreningen. En administratör (styrelsemedlem eller webmaster) kan enkelt se brf-lösenordet i Admin->Inställningar på föreningens sida.