Följa eller avfölja ett inlägg

Att följa ett inlägg innebär att man automatiskt får notifieringar via epost om vad som händer med inlägget, främst vid kommentarer på inlägget.

Det finns flera sätt att följa ett inlägg. Den som kommenterar eller gillar ett inlägg börjar automatiskt följa det. Även den som skapar ett inlägg börjar automatiskt att följa inlägget. Man kan också välja att direkt följa ett inlägg genom att klicka på menyn ... vid inlägget. Då fälls inläggets meny ut och man kan välja att följa eller avfölja ett inlägg.