Hur ser min profilsida ut?

Du kan se din profilsida genom att gå till ett forum i Grannskapet och klicka på menyn vid din egen profilbild i ett inlägg. Då fälls en meny ut och du kan klicka på alternativet för att se din egen profilsida. Du kan också välja att redigera profilen.

Det andra sättet att se sin profilsida är att gå via menyn till vänster. Klicka på Mina sidor->Mina uppgifter. Där kan du inte bara redigera uppgifterna i din profil. Längst ned på sidan finns det en knapp "Visa profil" där du kan se din profilsida. OBS! Om du gjort ändringar av dina uppgifter behöver du spara dem innan du klickar på knappen "Visa profil".