Hur ändrar jag min profilsida

På sidan för att redigera profilen kan du lägga in uppgifter om dig själv, ange om du vill vara med i grannskapet och vem som ska kunna se din profilsida. Du kan gå till sidan för att redigera din profilen via menyn till vänster. Klicka på Mina sidor->Mina uppgifter. Där kan du redigera uppgifterna i din profil. Längst ned på sidan finns även det en knapp "Visa profil" där du kan se din profilsida. OBS! Om du gjort ändringar av dina uppgifter behöver du spara dem innan du klickar på knappen "Visa profil".

Du kan även ändra din profilsida genom att gå till ett forum i Grannskapet och klicka på menyn vid din egen profilbild i ett inlägg (om du har gjort något inlägg förstås). Då fälls en meny ut och du kan klicka på alternativet för att ändra din egen profilsida.